FITVIBE

PRVI PRAVI VIBRACIONI TRENING ZA CELO TELO

Fitvibe je profesionalna ploča, koja je tokom poslednjih godina postala prihvaćen metod treninga od strane ljudi koji žele da povećaju svoju sposobnost za vežbanje, fleksibilnost, snagu mišića, gustinu kostiju, ravnotežu i osećaj blagostanja.

Neverovatno brzi rezultati , jednostavnost i efikasnost, čine trening zabavnim. Maksimalna jačina vibracije – Kompletno telo trenira tokom celog treninga. Treniranje sa maksimalnom vibracijom je nov i uzbudljiv način vežbanja bez ograničenja. Vibacioni trening omogućava aktiviranje do 95% vlakana u mišićima. Takođe stimuliše i jača vaše kosti, tetive i ligamente.

Savršeno rešenje za ljude koji imaju malo slobodnog vremena ali žele da budu vitki, zdravi i u formi. Povećava mišićnu masu i oblikuje telo, dok u isto vreme ubrzava metabolizam i pospešuje sagorevanje kalorija.

Poboljšajte kvalitet života- Mišići, tetive i ligamenti gube svoju elastičnost tokom vremena. Mišićna masa opada a telesna masa se povećava. Redovno vežbanje na fitvibe-u će pomoći u borbi protiv tih negativnih efekata. Osetićete prednost u kratkom vremenu.

 

Vibracioni trening je izuzetno efikasan, brz i delotvoran način treninga koji proces starenja odlaže koliko god je moguće.