Kavitacija


Zahvaljujući sve većem prožimanju medicine i kozmetike došlo je do pronalaska aparata čiji su rezultati do skora bili nezamislivi. Posedujemo REVOLUCIONARAN aparat za TRAJNU RAZGRADNJU i otklanjanje masnih ćelija, koji radi na principu Ultra Zvučne kavitacije.

Ovaj aparat tretira lokalne masne naslage, ali i one koje se teško odstranjuju bavljenjem sportom ili promenom načina ishrane. Samo kada Ultra Zvuk u kombinaciji sa talasnim pritiskom, zajednički deluju, dolazi do razlaganja masnih ćelija.

Kako deluje ultrazvučna kavitacija?

Ultrazvučnim talasima deluje se isključivo na masne ćelije u potkožnom tkivu. U trenutku kada se u ćelijama nakupi dovoljno energije one se rasprskavaju i masnoće se izlivaju u međućelijski prostor. Time se trajno uništavaju masne ćelije. Zatim se sadržaj masne ćelije putem limfnog sistema odnosi transportuju do jetre gde se razgrađuju.

Koje zone tretiramo?

Tretman kavitacije je namenjen smanjenju lokalnih masnih naslaga a ne smanjenju težine. Praksa je pokazala da tretiranje unutrašnje strane butine i stomaka daje najbolje rezultate, a zatim tretman na kukovima, gluteusima i rukama. Ukoliko se uz kavitaciju kombinuje elektrostimulacija, dobija se i bolji tonus kože.

Da li postoje neki neželjeni propratni efekti i ko ne sme da radi kavitaciju?

Propratni efekti ne postoje, a kavitaciju ne mogu raditi osobe sa povišenim holesterolom i trigiceridima.

Kavitacija i muškarci?

Kod muškaraca dolazi takodje do rezultata. Masne naslage na bočnom trbušnom zidu koje se jako teško skidaju vežbama, kavitacijom se mogu ukloniti.

Da li tretman kavitacije radioaktivno zrači?

Kavitacija je fokusirani talas ultrazvučne energije i ne postoji bilo kakvo radioaktivno zračenje. Ultrazvučna terapija je jedan od osnovnih oblika lečenja u fizikalnoj medicini i pored blagotvornih terapijskih efekata duboke tkivne mikromasaže, nema nikakvih nuspojava.