Donatus Health Club

FITNES | RELAX | SALON LEPOTE

Naš studio za negu i održavanje tela je ekskluzivni prostor, u kome ćete uz opremu svetskog standarda, namenjenu individualnom pristupu, pronaći poligon zadovoljstva, kutak privatnosti, izbor načina života…

Nalazimo se u najlepšem delu Beograda, za potrebe rekreacije i zdravog života, Banovom brdu. Na pola puta između Ade ciganlije i Košutnjaka.

Naša Fitnes zona namenjena je individualnom treningu i treningu u malim grupama, Relax zona predodređena za potrebe oporavka od fizičkog i psihičkog napora, Oblikovanje i nega tela za oporavak od ozleda, anticelulit tretmane (kavitacija), kao i Salon lepote za potrebe depilacije, pedikira i manikira.

Nastali na ideji zdravog života, vođeni pokušajem da stvorimo idealan balans, između stresnog načina života i preko potrebnog redovnog oporavka organizma od stresa i napora. Redovna fizička aktivnost i relaksacija uz masažu su osnova zdravog načina života svuda u svetu.

Stručno osoblje, idealna lokacija, vrhunska oprema kao i intiman renovirani prostor, garantuju put do zdravijeg, kvalitetnijeg i efektivnijeg života.


MI SMO URADILI LAKŠI DEO POSLA, DOK JE NA VAMA ONAJ TEŽI

Pronađi inspiraciju koja te pokreće, pokreni se, napuni se svežom i pozitivnom energijom!