OPREMA

FITVIBE | KINESIS | HERA

FITVIBE izaziva kontinuirani refleks na istezanje u svim angažovanim mišićima, koji se zove tonični vibracioni refleks. Specijalna vibraciona platforma isteže mišiće koji aktiviraju tonični vibracinoni refleks. Platforma vibrira 30-50 puta u sekundi, a ove nekontrolisane mišićne kontrakcije se odigravaju istom brzinom. Ne samo da se mišici kontrakuju i opuštaju velikom brzinom, već je i aktivirano 95-97% mišićnih vlakana. To znači i da se duboki mišići, stabilizatori tela, takodje stimulisu, koji se inače teško vežbaju. Menjajuci faktor ubrzanja, povecavamo efikasnost sa dosta manjim opterećenjem ligamenata i zglobova. Time je trening skraćen a njegova efikasnost povećana. Dovoljno je vežbati 2-3 puta nedeljno od 10-30 minuta da bi se postigli brzi i efikasni rezultati na svim delovima tela.

 

KINESIS – Novi dizajn.  Novi pokret.  Novi vid slobode.  Novi Vi.

Kinesis™ Personal čini kombinacija ručki, kablova i tegova koji su smešteni u panelu, a koji je dizajner Antonio Citterio prekrio kvalitetnom imitacijom kože i opremio švedskim lestvama. Kinesis™ Personal je revolucionarni, moderno dizajnirani proizvod, osmišljen od strane čuvenog italijanskog dizajnera Antonia Citteria, predvidjen za jednostavno i funkcionalno vežbanje. Korisnik uživa u potpunoj slobodi pokreta, čime se postiže izuzetan osećaj prilikom vežbanja. Vežbanje postaje prijatnije, takodje i efikasnije; balans izmedju duha i tela se ponovo uspostavlja, obezbedjujući bolji kvalitet života. Funkcionalnost se ogleda u tome što je obezbedjena potpuna sloboda pokreta u prostoru, odnosno na Personal Kinesisu je moguće izvestis vaki pokret.

Kinesis™ Personal ima dva modela:

Model VISION je napravljen od čelika AISI 304 – INOX 1810, čvrste strukture, formira efekat perfektno obradjenog ogledala

Kinesis HERITAGE je obložen specijalnim polimerom, koji podseća na kožu, i kao dodatak ima drvene švedske lestve.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

  • CableLoop™ sistem omogućava nesmetane pokrete
  •  FullGravity™ system povećava opterećenje tokom pokreta i aktivira kinetičke lance, a ne pojedinačne mišiće
  •  Nivoi opterećenja: 0 – 20
  •  Strujnikabl, električninapon: 220V – 110V
  • Ručke su uvek spremne za upotrebu, nema potrebe za bilo kakvim podešavanjem
  • Kinesis™ omogućava preko 250 različitih vežbi i pokreta za poboljšanje snage, fleksibilnosti i ravnoteže.

METOD TRENIRANJA NA KINESIS PERSONAL-U

Vežbanjem na Kinesis Personal™-u uključuju se sve grupe mišića na ljudskom telu. Svestranost ove sprave omogućava beskonačnu kombinaciju pokreta, i na taj način različiti mišići su uključeni u vežbe, jednostavnim pomeranjem položaja tela prilikom vežbanja. Poseban kvalitet predstavlja neograničen radijus pokreta, koji se postiže u radu sa Kinesis Personal™-om.

CARDIO  HERA 7000 je elegantna komercijalna traka za trčanje koja radi lagano,tiho i bezbedno sa moćnim AC3HP motorom i unapredjenim inverterom kontrol tehnologije.Na njegov unapredjen dizajn dodaje se elegancija sa veoma stilskim ekstrerierom koji je priznat lokalno kao najbolji dizajn.

Kompatibilna je sa sistemon POLAR pulsmetra kako bi vežbač mogao da prati svoj intenzitet treninga.Na kraju programa vežbanje prelazi u cooldaun mod posle kojeg sama traka analizira rezultate vežbanja.